За блога

blonde_retro_cook_cartoon_personal_card_business_card-rad6e0a48bf5a4a719704a59947ec5d98_i579t_8byvr_1200

Обичам уюта на дома, пътешествията, вкусна храна, открити хора, българска музика, книги, които разплакват, спомeни, които разсмиват, свежи цветя, капучино с канела. Не винаги съм позитивна, непостоянна съм и често инатлива, но това съм аз и това е моят начин да съм жива!

В този блог ще споделям преживявания:

 – Кулинарни – ще компилирам рецепти от списания, предавания, книги и други блогове, които са ме впечатлили и ще оставям по нещо от себе си в тях. Ще се уча да запечатвам удоволствието си в кадри (всички снимки са правени лично от мен), да експериментирам (и с храната и с фотоапарата) и да се усъвършенствам (за лично удовлетворение). 

 – Пътешественически – oбичам да пътувам и имам голям късмет, че има с кого да споделя тази моя/наша страст. Досегът с нови места ме зарежда. Събужда сетивата ми, прочиства ума ми, пълни душата ми. Пътуване. Маршрут. Стегнат куфар. Нетърпение. Все ми се струва, че не пътувам толкова, колкото ми се иска. Тръгвайки си от място, което ме е пленило му обещавам, че пак ще се върна и ще го преживея отново и отново, защото само един път не ми стига. Тези постове ще са насочени към други пътешественици и мечтатели, които обичат да събират спомени и снимки.

 – Каквито още ми поднесе животът – никога не се знае какво се крие в утрешния ден – радост, болка, тъга, усмивка, сълза, ще се опитам да бъда истинска във всяка емоция.

А ако от тези постове някой се „зарази“ с ентусиазъм, сподели моето усещане за вкус и цвят и ги претвори в собствената си кухня, или стегне куфар и отиде да натрупа свои си спомени от място, което ме е пленило, това само би ме направило още по-щастлива 🙂

Харесайте във Facebook:

Мира

За контакт с мен: ТУК

P.S. И понеже обичам да прекарвам времето си и в една друга „кухня“, тази на моята професия правото, може да се запознаете и с блога ми на тази тематика. В него бих могла да ви помогна, ако имате конкретен правен въпрос, който можете да ми зададете чрез натискане на бутона. Pro bono